Jobopslag

Hydrolog i Grønland

Asiaq – Grønlands Forundersøgelser søger en hydrolog

Vi tilbyder et job med udfordringer og opgaver indenfor arktisk hydrologi i Grønland. Du kommer til at arbejde med udredning af vandressourcer for vandkraft og vandforsyning, samt med udvikling af fagområdet gennem forskningsprojekter med internationale partnere. Arbejdsopgaverne omfatter indsamling og kvalitetssikring af hydrologiske data, analyser, modelarbejde og formidling.

Du vil have stor indflydelse på dit arbejde og god mulighed for at udvikle det i samarbejde med Asiaqs øvrige AC’ere og teknikkere samt vores eksterne samarbejdspartnere og kunder. Du vil indgå i faggruppen Hydrologi, Klima og Miljø, hvor du vil arbejde sammen med 8 engagerede kolleger.

Jobbet er hovedsageligt baseret i Nuuk, men især om sommeren er der god mulighed for feltarbejde rundt om i Grønland. Du skal være almindeligt sund og rask og være klar på i kortere perioder at overnatte i telt i ødemarken.

Vi tilbyder dig et unikt job i et spændende fagligt miljø med den enestående grønlandske natur som baggrund.

Du er akademiker med speciale og erfaring indenfor hydrologi, gerne under arktiske forhold. Du har erfaring med feltarbejde, herunder drift af hydrologiske stationer og vandføringsmålinger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med WISKI databasen, modellering og GIS.

Du har gå-på-mod og er klar til at sætte dig ind i nye arbejdsområder. Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk og kan rådgive kunder om løsninger. Du kan arbejde som en del af et team men også træffe selvstændige beslutninger. Du kan begå dig i en organisation med folk fra flere lande og kulturer.

Ansættelsesvilkår

Løn – og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og relevant faglig organisation. Personalebolig tilbydes efter gældende regler. Flytte- og rejseomkostninger betales for dig og din eventuelle ægtefælle og børn ved tiltrædelse, samt ved fratrædelse efter mindst tre års ansættelse. Tiltrædelse 1. september 2021.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at høre nærmere om stillingen hos hydrolog Dorthe Petersen eller afdelingsleder Anders Læsøe på tlf. +299 348800. Få mere at vide om Asiaq på www.asiaq.gl

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningen skal være Asiaq i hænde senest i løbet af søndag den 11. juli. Interview i uge 28.

Mærk ansøgningen ”Hydrolog” og vedlæg CV, relevante eksamenspapirer mv. og send ansøgningen til asiaq@asiaq.gl